faasino igoa

O le uluai Mobile Internet of Things Conference na faamanuiaina ma le manuia.

I le aso 14 o Novema, na fa'ataunu'uina manuia ai le Konafesi muamua a le Initaneti o Mea (2022) i Wuxi, i le itumalo o Jiangsu.

Talia le vaitau fou o mea uma atamai ma faʻaleleia le pisinisi atamai.O le faʻataʻitaʻiga o le atinaʻeina o pisinisi o le Initaneti o Mea, Initaneti i luga o le taulaga ma le Initaneti o mea tau pisinisi faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le Initaneti o Mea i le 5G vaitaimi.I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻalauiloa le loloto o le tuʻufaʻatasia o le "5G + IoT" ma le alamanuia.

p1

O le a matou fausia auaunaga fesoʻotaʻiga 5G maualuga ma tatala se mataupu fou i le fesoʻotaʻiga atamai o mea uma.Ua fausia ni fofo atoatoa mo pisinisi e iva, e pei o le faitau mita atamai, femalagaaiga atamai, nofoaga o le taulaga, mea faigaluega atamai fale, auaunaga fefaʻasoaaʻi, totogi tau tupe, Initaneti o mea taufaatoaga, ofu atamai, ma le saogalemu lautele.

p2

O le afi fou ole IOT sensing base, fou malosi fa'aola ole suiga ole atamai numera i taulaga.Fausia se malo numera "tasi fesoʻotaʻiga pulea" iot perception system, ma faʻalauiloa le faʻatinoga o le fuafuaga o le "iot, fesoʻotaʻiga numera ma fesoʻotaʻiga atamai".

p3

I le taimi nei, o le fua o fesoʻotaʻiga Initaneti o Mea feaveaʻi a Saina ua sili atu i le 1 piliona, ma o le numera o tagata faʻaoga Initaneti ua sili atu nai lo le numera o tagata faʻatau Initaneti.O le taunuu mai o le vaitau o le "Superman of Things" ua tatalaina ai se tulaga fou mo le atinaʻeina o tekinolosi fesoʻotaʻiga, ma o le atinaʻeina o le Initaneti o Mea e saʻo i le taimi.I le lumanaʻi, CMIW o le a faʻatinoina maeʻaeʻa le 14th Five-Year Plan, faʻaauau pea ona faʻamalosia le tiute o pisinisi tutotonu, taumafai e fesoasoani i le suiga numera o le tamaoaiga ma sosaiete ma se lautele lautele, loloto maualuga ma maualuga tulaga, ma tatala se mataupu fou. i le atinaʻeina o le Initaneti o mea uma!


Taimi meli: Nov-25-2022