faasino igoa

O se folasaga pu'upu'u i le suitulaga ma ona fanua fa'aoga

001O le Switcher o se masini e fa'aogaina i le tele-camera studio po'o le gaosiga o nofoaga e fa'afeso'ota'i ai vitio filifilia e ala i le tipiina, fa'apipi'i, ma le tusiaina o ata, ona fai lea ma fa'apipi'i isi stunts e fa'amae'a ai le gaosiga o le polokalame.O le galuega autu a le kiliva laupapa o le tuʻuina atu lea o le faʻaogaina mo le faʻasaʻo taimi, filifilia o ata vitio eseese ma faʻafesoʻotaʻi taʻitoʻatasi e ala i auala fesuiaʻi.

O galuega fa'avae a le laupapa fa'afeso'ota'i o le: (1) Filifili se mea vitiō talafeagai mai le tele o mea fa'aoga vitiō;(2) Filifili se suiga faavae i le va o mea vitio se lua;(3) Fausia po'o le fa'aogaina o mea fa'apitoa.O nisi sui e mafai ona otometi ona liua le Audio o le polokalame e tusa ai ma le vitio o le polokalama, e taʻua o le AFV (Audio mulimuli Vedio) galuega.O le laulau o le laupapa sui e iai le numera o pasi, o pasi taʻitasi e iai le numera o faʻamau, o faʻamau taʻitasi e fetaui ma se faʻaoga.

Suiga: E taʻua foi o le tipi malo, e faasino i le suiga o le tasi ata i le isi e aunoa ma se suiga.Afai e te manaʻo e taʻalo le masini 1, kiliki le ki o le masini 1;A e manaʻo e taʻalo le masini 2, oomi le ki o le masini 2, o lenei faiga e taʻua o le tipi.

Avanoa: O le fa'agasologa o ata e lua e fa'afefiloi pe fa'afefiloi le tasi i le isi, e masani lava i se to'oto'o.E ala i ata vali, o le fesuiaiga o ata e lua e mafai ona sili atu le ogatasi, ina ia ausia ai le tele o faʻataʻitaʻiga.

Uuli mai le uliuli i le uliuli: uliuli mai se fanua uliuli i se ata, uliuli mai se ata faasalalau i se fanua uliuli.O laasaga o le faʻagaioiga o: Oomi saʻo le ki FTB, ma o le a uliuli le lau.

I aso nei, ua sili atu ona faʻapitoa le suia o nofoaga.I aso anamua, sa latou auai i faʻasalalauga faʻapolofesa TV, faʻasalalauga talafou, televise ma isi matata, ae o lea ua amata ona faʻalautele atu i tagata lautele, aemaise lava le fanau mai o faʻasalalauga fou, le tulaʻi mai o we-media, ma le pa. tuputupu a'e o fa'asalalauga tu'usa'o.O loʻo iai foʻi aʻoaʻoga i le matata o aʻoaʻoga, o le faia o mea laiti, o le faʻatupulaia o ata vitio ma isi pisinisi ua amata atoa ona faʻaogaina lenei ki.


Taimi meli: Iul-03-2023